Hei! Olemme siirtymässä seuramme maksujen kanssa SuomiSport sovellukseen. Maksut voit suorittaa tänä vuonna perinteisesti jäsenkirjeen ohjeilla TAI halutessasi voit toimia edellä kävijänä ja ladata SuomiSport sovellus Play-kaupasta tai AppStoresta. Alla myös linkki SuomiSort- sovelluksen sivuille, joista pääset lataamaan sovelluksen. 

Alla Perhejäseneksi liittymislinkki. Tämä linkki vain sille perheenjäsenelle, joka maksaa koko perheen (max 2 aikuista ja kaikki perheen alle 18v lapset) jäsenmaksun. Vuoden 2024 perhejäsenmaksu on 30€

Alla Aikuisjäseneksi liittymislinkki. Aikuisen vuoden 2024 jäsenmaksu on 15€

Alla Juniorijäseneksi liittymislinkki. Vaikka perheestä vain alle 18v lapsi liittyy seuran jäseneksi, pitää aikuisen luoda itselleen SuomiSport tunnukset. Maksu menee vain lapselta. Vuoden 2024 Juniorijäsen maksu on 8€.

Alla linkki perheen muille kuin perhemaksun maksaville jäsenille. 

Liity Jäseneksi!


Olethan tietoinen paikallisen urheiluseuran moninaisista toiminta- ja harrastusmahdollisuuksista? Kuntosalia, uintia, palloilua, yleisurheilua, painonnostoa, juoksua, pyöräilyä, melontaa... Maksamalla vuosittaisen jäsenmaksun tuet seuramme toimintaa ja olet oikeutettu Ahlaisten Urheilijoiden tarjoamiin harrastusmahdollisuuksiin. Lisäksi seuramme järjestää maineikkaalla Poikeljärven paviljongilla kesätansseja ja luotsaamme myös Ahlaisten Markkinat aina elokuun ensimmäisenä lauantaina kyläläisten ja muualta saapuvien vierailijoiden iloksi.

Jäsenmaksulla on käytössäsi:

1. kuntosali omatoimisesti varatuilla vuoroilla (lisämaksusta saat myös oman avaimen, jolloin harjoittelu mahdollista ympäri vuorokauden)

2. melontaa omatoimisesti

3. seuran järjestämissä kilpailuissa alempi osallistumismaksu ja lapsille kilpailulisenssi

4. kehonhuoltoa krt/vko

Aikuisille tarjoamme lisäksi erillisellä vuosimaksulla:

1. lentopalloa krt/vko

2. sählyä (alaikäraja 12v.) krt/vko

Lapsille/nuorille erillisellä vuosimaksulla:

1. sählyä ja/tai futsalia 6-12v krt/vko

2. ohjattua urheilukoulua lajeihin tutustuen ikäryhmittäin 3-6v. ja 7-15v. krt/vko

3. ohjattua uintia krt/vko (vaatimuksena 25 metrin uimataito)

Liitythän jo pian joukkoomme! Lisätietoja www.ahlaistenurheilijat.fi. Löydät meidät myös Facebookista, Ahlaisten Urheilijat ry! Mee tykkää!

Saaja: Ahlaisten Urheilijat ry

Tili: FI68 5700 1620 0004 06

Käytäthän maksaessasi viitenumeroa! Eräpäivä 1.6.2024

Jäsenmaksut 2023, viitenro 1009 (perusmaksu, joka tulee olla maksettuna aina, jotta voi tehdä muita, lajikohtaisia valintoja):

● aikuinen 15€

● nuori alle 18v. 8€

● perhejäsenmaksu 30€ (kattaa kaikki samassa taloudessa asuvat alle 18v. lapset ja max. 2 aikuista)

Aikuisten harrastukset, (viitenumero 1070):

● lentopallo 40€/vuosi/aikuinen, viitenro 1070

● sähly 20€/vuosi/aikuinen, viitenro 1070

Lasten/nuorten harrastukset (uinti viitenro 1012 ja palloilut viitenro 1070):

● uinti 20€/vuosi/lapsi, viitenro 1012

● urheilukoulu, futsal ja sähly (yhteishinta) 15€/vuosi/kaikki saman perheen lapset(alle 18v.), viitenro 1070

Kimppaharrastusmaksut( viitenumerot alla olevan ohjeen mukaan):

● aikuiset 50€/vuosi/yksi aikuinen lentopallo+sähly, viitenro 2011 ● lapset 30€/vuosi/perhe (sis. kaikki saman perheen alle 18v. lapset urheilukoulu, yleisurheilu, sähly ja uinti, viitenro 2040

Ahjolan avain, viitenro 2008:

● pantti 30€, käyttömaksu 50€/vuosi

Viitenumeroilla helpoitamme kirjanpitoamme, mikä vähentää kulujamme. Tämän vuoksi toivomme, että pyritte niitä käyttämään, vaikka se hieman maksamista hankaloittaakin. Jäsenmaksun joutuu siis maksamaan eri laskulla viitenumerolla 1009 ja toisella laskulla valitut harrastukset. Tänä vuonna pyrimme jo avaamaan SuomiSport- sovellusta jäsen-, kausi- ja avainamaksuille. Voit kuitenkin vielä maksaa myös näillä tiedoilla. Etenkin kimppamaksut saattaa vielä aiheuttaa sovelluksessa ongelmia.

Neuvoa voi tarvittaessa kysyä janna.ahlainen@gmail.com.